Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Türk sineması tatilden döndü

Türk sineması yaz-kış dinlemiyor. Sıcak havalara rağmen gelecek sezonun filmleri için start verildi. Okuma provalarına başlanan BKM yapımı 'El Değmemiş Aşk' ve çekimlerine başlanan 'Haybeden Gerçeküstü Aşk', şimdiden en merak edilen ve beklenen filmler arasındaki yerini aldı. Gelecek yıl vizyona girecek filmlerin kahkaha ve romantizm dozu yüksek olacağa benziyor.

'EL DEĞMEMİŞ AŞK' GELİYOR
Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Cem Kılıç ve Ümit Erdim'den 'El Değmemiş Aşk' isimli bir aşk filmi geliyor. Filmin ismi o kadar güzel seçilmiş ki, insan kafasında filme dair birçok şey canlandırabiliyor. Hayal gücümüzü genişlettiği için isim babasına ayrıca teşekkürler! Sahici, saf ve el değmemiş bir aşk hikayesinin mizahi dille anlatıldığı film, gülerek etkisinde kalacağımız aşk filmleri kategorisinde ilk üçe girmeye şimdiden aday.

İNANILMAZ OLACAK
Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın kadın ve erkek ilişkilerini anlatan, ilk kez 2004 yılında sahneye koyduğu 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' isimli tiyatro oyununun beyazperde uyarlamasının çekimlerine başlandı. Yılmaz Erdoğan'ın muhteşem kadın-erkek ilişkisi tespitleri, gözlemleri ve filmin oyuncu kadrosu şimdiden kahkaha garantisi veriyor. Büşra Pekin ve Serkan Keskin çiftinin performansını bekleyin; çünkü ikisi de bugüne kadar bu tür rollerin üstesinden başarıyla geldi. Bu filmde de eminim çok yüksek performanslarla izleyici karşısına çıkacaklar. Filmde iki başarılı oyuncunun yanı sıra Çağlar Çorumlu, Gupse Özay, Aylin Kontente, Şebnem Bozoklu, Fatih Artman ve Bülent Emrah Parlak rol alıyor. 'Haybeden Gerçeküstü Aşk', 3 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA